Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Конституционният съд казва, че когато волята е лично изразена,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Конституционният съд казва, че когато волята е лично изразена,
Коментари Харесай

Доц. Киселова: Не мисля че на 13-ти в петък Борисов би се съгласил да се приеме мандат. Най-рано във вторник

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Конституционният съд споделя, че когато волята е персонално изразена, няма мощ на света, която да накара някого да стане министър председател, сподели в студиото на БТВ " Тази заран " преподавателят по конституционно право доцент Наталия Киселова. 

" Не мисля, че на 13-ти в петък Борисов би се съгласил да одобри мандата. Президентът свика съвещателен съвет на 16-ти, педполагам, че откакто се одобри съвещателен съвет, допускам ще бъде разискван и този въпрос. 

Конституцията позволява нови съвещания. Най-рано във вторник ще имаме нов мандат. Втората по бройка парламентарна група също си е менила мнението, тъй че най-малко 7 дни ще има пиар, тъй като отиването към избори е реклама и в медиите. По-скоро 22-23 август ще бъде времето, в случай че ГЕРБ изпълнят 7-те дни, в случай че не - в края на другата седмица ще се избере парламентарна група " - добави гостенката в студиото.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР